امروز پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت 04:40 ق ظ

تیم حکیم قهرمان فوتسال دانشکده علوم پزشکی نیشابور

تیم فوتسال مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم با شکست تیم مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن قهرمان مسابقات فوتسال جام دهه فجر شد.

مسابقات فوتسال جام دهه فجر با حضور 12 تیم دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سالن فوتسال توانیر انجام گردید که در پایان با قهرمانی تیم فوتسال مرکز حکیم به اتمام رسید.فینال مسابقات با حضور دکتر عظیمی نژاد،  رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و دیگر مسئولین در محل برگزاری مسابقات جهت حمایت از سلامت و تندرستی کارکنان انجام گرفت و کاپ قهرمانی توسط ایشان به بازیکنان تیم مرکز حکیم اهدا گردید.

دکتر علی اصغر نوری رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم کسب این موفقیت را به پرسنل مرکز حکیم، بازیکنان و مربی تیم حکیم تبریک عرض نمودند و خواستار تداوم این موفقیت ها شدند.

محمد علی عابدی مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم ضمن تبریک قهرمانی تیم فوتسال حکیم از زحمات تمام بازیکنان جهت کسب افتخاری دیگر برای مرکز حکیم قدردانی کرد.