امروز یکشنبه 1 ارديبهشت ماه 1398 ساعت 01:17 ق ظ

خدمت به مردم بالاترین عبادت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: خدمت به مردم از والاترین ارزش ها بشمار می رود و خدمات شایسته ایی که پرستاران ارائه می دهند مصداق "عمل صالح" است.

دکتر محسن عظیمی نژاد  در مراسم گرامیداشت  روز پرستار در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در جمع پرستاران این مرکز با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و تشکر از اهتمام پرستاران دانشگاه در راستای ارائه خدمات عنوان کرد: در ۹ماهه گذشته در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم، ۳۸هزار بستری، چهار هزار و 500 عمل جرّاحی انجام شده است که شایسته تقدیر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: ارتباط موثّر با مردم و خدمت رسانی به آنها ارزش والایی دارد و هر خدمت صادقانه و مجدانه ایی که به مردم ارائه می شود بازخورد آن به فرد باز می گردد و موجب رضایت درونی فرد می شود.

دکتر عظیمی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: امید داریم با توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی بتوانیم خدمات ارزنده تری را به مردم شریف شهرستان ارائه دهیم.

مراسم گرامیداشت و تجلیل از پرستاران مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن و حکیم در دو روز متوالی بیست و یکم و بیست و دوم  دی ماه صورت گرفت و در این مراسم مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن میزبان امام جمعه معزّز، شهردار، اعضای شورای شهر، فرماندهی نیروی انتظامی و رئیس عقیدتی سیاسی شهرستان و دیگر مسئولین بود.