امروز یکشنبه 25 آذر ماه 1397 ساعت 04:53 ق ظ

ارائه 14273 خدمت درمانی در طرح سلامت نوروزی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

رئیس مرکز آموزشی،پژوهشی و درمانی حکیم از ارائه14273 خدمت درمانی در طرح سلامت نوروزی این مرکز خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری در مصاحبه با  خبرنگار وب دا گفت: در راستای ارائه خدمت درمانی مطلوب برای هم وطنان در تعطیلات نوروز و با توجه به قرار گرفتن مرکز درمانی حکیم در مسیر پرتردد زائران رضوی برنامه ریزی های دقیق و جامعی جهت رسیدن به این هدف صورت گرفت.

وی اظهار داشت: از شروع طرح سلامت نوروزی از تاریخ24 اسفند96ماه  تا 15 فروردین 1397 تعداد 3859 نفر از خدمات درمانی بخش اورژانس و تعداد 10414 نفر با مراجعه به کلینیک تخصصی خیام، خدمات ویزیت عمومی و تخصصی را دریافت نمودند.

دکتر علی اصغر نوری افزود: در طول زمان طرح سلامت نوروزی تعداد 165 عمل جراحی اورژانس و 61 عمل الکتیوتوسط تیم متخصصین جراحی و بی هوشی مقیم مرکز حکیم و 313 مورد زایمان طبیعی در بلوک زایمان این مرکز با حضور متخصصین زنان  انجام گردید.

وی ادامه داد: به علت نیاز به ارائه خدمات سریع و مطلوب به مراجعه کنندگان و مسافران نوروزی به این مرکز و با هدف تکریم ارباب رجوع "طرح میز خدمت " در این ایام به صورت فعال راه اندازی شد که موجب رضایت مندی مراجعه کنندگان گردید.

در پایان رئیس مرکز آموزشی ، پژوهشی ودرمانی حکیم ضمن تشکر از تمامی پزشکان ،پرستاران وسایر پرسنل در خدمت رسانی به مراجعه کنندگان در این ایام، اظهار امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت تمامی عزیزان سالی سرشار از موفقیت در ارائه  و ارتقای سلامت جامعه پیشرو داشته باشیم.