امروز دوشنبه 30 مهر ماه 1397 ساعت 17:26 ب ظ

اظهار رضایت دادستان نیشابور از خدمات مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم از بازدید دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نیشابور، حجت الاسلام غلامرضا اکبری مقدم، به همراه رئیس پزشکی قانونی و نمایندگان سازمان نظام پزشکی نیشابور از این مرکز خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری افزود: در این بازدید حجت الاسلام غلامرضا اکبری مقدم ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز، با بیماران و همراهیان به گفت و گو پرداخت و با تماس تلفنی با پزشکان متخصص در روند چگونگی جواب دهی و حضور پزشکان بر بالین بیماران قرار گرفت.

وی اظهار داشت: بررسی وضعیت بخش های اورژانس، بلوک زایمان ویژه ، بررسی میزان رضایت مندی مراجعه کنندگان و نحوه ارائه خدمت به مردم از اهداف این بازدید بود و تیم بازدیدکنندگان به صورت مستقیم در جریان فرایندهای بیمارستان و نحوه خدمت رسانی به مراجعه کنندگان قرار گرفتند.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم ادامه داد: مرکز حکیم با دارا بودن بخش های تخصصی ICU، NICU و به عنوان تنها مرکز ارائه دهنده خدمات زنان و زایمان در منطقه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور به طور متوسط ماهانه 30000 بیمار به صورت سرپایی از خدمات این مرکز بهره مند می شوند.

دکتر علی اصغر نوری افزود: متوسط عمل جراحی در طی یک ماه 495 مورد است، به طور متوسط 490 مورد زایمان طبیعی و 315 مورد زایمان سزارین در این مرکز انجام می شود، راه اندازی LDR و کلینیک فوق تخصصی خیام از دیگر اقدامات منحصر به فرد این مرکز است که موجب ارائه خدمات با کیفیت به مراجعه کنندگان شده است.

گفتنی است تیم بازدید کننده در پایان ضمن اظهار رضایت از خدمات مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم، از تلاش های گروه پزشکی و درمانی تقدیر و خواستار استمرار خدمت رسانی به مردم در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه شدند.