امروز یکشنبه 1 ارديبهشت ماه 1398 ساعت 01:04 ق ظ

ارائه خدمات درمانی و پاراکلینیکی به بیش از پانزده هزار نفر در ایام نوروز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

دکتر علی اصغر نوری به خبرنگار وبدا گفت: با شروع طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند تا 17 فروردین، بیش از 15 هزار نفر، خدمات بالینی و پاراکلینیکی در مرکز حکیم دریافت کردند.

ایشان در ادامه افزود: در بخش اورژانس، 4400 بیمار پذیرش و ویزیت انجام گردید که 1000 بیمار در این بخش بستری و مراقبت های لازم را دریافت کردند و همچنین 1800 بیمار در بخش های بالینی،  بستری و تحت نظر پزشکان متخصص و با انجام ویزیت های روزانه، تحت درمان قرار گرفتند.

دکتر علی اصغر نوری در خصوص خدمت رسانی واحدهای پاراکلینیکی به مراجعین در ایام نوروز، اظهار داشت: کلینیک تخصصی خیام به صورت فعال با پذیرش 5800 بیمار جهت ویزیت پزشکان عمومی و پذیرش 1850 بیمار جهت ویزیت پزشکان متخصص، به مراجعه کنندگان این مرکز خدمت رسانی انجام داد و تعداد 2600 خدمت آزمایشگاهی و 1500 خدمت رادیولوژی نیز در این ایام ارائه گردید.

وی افزود: با حضور متخصص زنان مقیم در بلوک زایمان، تعداد 2300 نفر ویزیت مامایی و 460 مورد زایمان، تحت نظر متخصص زنان انجام گرفت.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در پایان ضمن تشکر از زحمات کارکنان مرکز حکیم در ارائه خدمات مطلوب به مراجعه کنندگان گفت: هدف و رسالت مرکز حکیم،  رضایت مراجعه کنندگان از چگونگی ارائه خدمات می باشد که به این منظور با فعال بودن میز خدمت، ویزیت روزانه پزشکان و تلاش دیگر کارکنان سعی در افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان گردید.

افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان از اورژانس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم از رضایت مندی مراجعه کنندگان بخش اورژانس به میزان 76 درصد خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری به خبرنگار وبدا گفت: با هدف تعیین میزان رضایت بیماران در بخش اورژانس مرکز حکیم و آگاهی از وضعیت موجود در راستای افزایش سطح رضایت مندی بیماران اقدام به جمع آوری اطلاعات با روش تکمیل پرسشنامه شد که نتیجه یافته ها،  رضایت مندی 76 درصدی مراجعه کنندگان است.

وی افزود: تحلیل نتایج داده ها در کمیته پایش و سنجش کیفیت و انجام مداخلات لازم نظیر توجه ویژه به تنظیف محیط اورژانس، تکریم ارباب رجوع ، تریاژ صحیح، نظارت بر انجام ویزیت و تعیین و تکلیف بیماران و همچنین خروج فیزیکی بیمار از بخش اورژانس زیر 12 ساعت،  باعث افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان در سال جاری شد.

در ادامه افزود: با توجه به اینکه بیشترین و جدی ترین مراجعه بیماران به بخش اورژانس یک بیمارستان است و چگونگی ارائه خدمت در این بخش ، می تواند نشان دهنده وضعیت عمومی خدمات در کل بیمارستان باشد ، این مرکز با فعال کردن کمیته ارتقاء اورژانس و تحلیل شاخص های این بخش، تلاش در افزایش رضایت مندی بیماران از خدمات ارائه شده کرده است که شاخص ترخیص با میل شخصی به میزان 3/5 درصد و همچنین به بهبود شاخص های تعیین و تکلیف زیر6ساعت و خروج فیزیکی بیمار زیر12ساعت به میزان بالای 90درصد رسید.

در پایان دکتر علی اصغر نوری با تاکید بر استمرار ارائه خدمات مطلوب در این مرکز افزود: بهینه سازی و افزایش مساحت اورژانس مرکز حکیم وهمچنین با برنامه ریزی های مدون و پایش مداوم برنامه ها، گام های موثری در جهت بهبود ارائه خدمت در این بخش خواهد شد.

تیم حکیم قهرمان فوتسال دانشکده علوم پزشکی نیشابور

تیم فوتسال مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم با شکست تیم مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن قهرمان مسابقات فوتسال جام دهه فجر شد.

مسابقات فوتسال جام دهه فجر با حضور 12 تیم دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سالن فوتسال توانیر انجام گردید که در پایان با قهرمانی تیم فوتسال مرکز حکیم به اتمام رسید.فینال مسابقات با حضور دکتر عظیمی نژاد،  رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و دیگر مسئولین در محل برگزاری مسابقات جهت حمایت از سلامت و تندرستی کارکنان انجام گرفت و کاپ قهرمانی توسط ایشان به بازیکنان تیم مرکز حکیم اهدا گردید.

دکتر علی اصغر نوری رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم کسب این موفقیت را به پرسنل مرکز حکیم، بازیکنان و مربی تیم حکیم تبریک عرض نمودند و خواستار تداوم این موفقیت ها شدند.

محمد علی عابدی مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم ضمن تبریک قهرمانی تیم فوتسال حکیم از زحمات تمام بازیکنان جهت کسب افتخاری دیگر برای مرکز حکیم قدردانی کرد.

افتتاح جشنواره ترویج زایمان طبیعی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

جشنواره ترویج زایمان طبیعی با همکاری گروه مامایی معاونت درمان و مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم با حضور محمد صادق دشتی، جانشین معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور افتتاح گردید.

دکتر علی اصغر نوری به وب دا گفت:  هدف ازبرپایی جشنواره ترویج زایمان طبیعی ،  توجه به سیاست های جمعیتی، تشویق زایمان طبیعی و آگاهی و تکریم مادران باردار می باشد.

وی اظهار داشت: بلوک زایمان مرکز حکیم با داشتن LDR، متخصص زنان مقیم، تجهیزات مناسب ، کادر درمانی مجرب و هچنین نظارت و تلاش گروه مامایی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور موفق به افزایش تعداد زایمان طبیعی و کاهش درصد سزارین شد.

جشنواره ترویج زایمان طبیعی در تاریخ دوازدهم اسفند ماه به مدت دو روز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم با حضور کارشناسان مامایی معاونت درمان و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم با هدف آگاهی و آموزش مادران باردار دایر می باشد.

خدمت به مردم بالاترین عبادت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: خدمت به مردم از والاترین ارزش ها بشمار می رود و خدمات شایسته ایی که پرستاران ارائه می دهند مصداق "عمل صالح" است.

دکتر محسن عظیمی نژاد  در مراسم گرامیداشت  روز پرستار در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در جمع پرستاران این مرکز با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و تشکر از اهتمام پرستاران دانشگاه در راستای ارائه خدمات عنوان کرد: در ۹ماهه گذشته در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم، ۳۸هزار بستری، چهار هزار و 500 عمل جرّاحی انجام شده است که شایسته تقدیر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: ارتباط موثّر با مردم و خدمت رسانی به آنها ارزش والایی دارد و هر خدمت صادقانه و مجدانه ایی که به مردم ارائه می شود بازخورد آن به فرد باز می گردد و موجب رضایت درونی فرد می شود.

دکتر عظیمی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: امید داریم با توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی بتوانیم خدمات ارزنده تری را به مردم شریف شهرستان ارائه دهیم.

مراسم گرامیداشت و تجلیل از پرستاران مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن و حکیم در دو روز متوالی بیست و یکم و بیست و دوم  دی ماه صورت گرفت و در این مراسم مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن میزبان امام جمعه معزّز، شهردار، اعضای شورای شهر، فرماندهی نیروی انتظامی و رئیس عقیدتی سیاسی شهرستان و دیگر مسئولین بود.