امروز پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت 04:45 ق ظ

آموزش شستن دست به دانش آموزان به مناسبت روز جهانی بهداشت دست

وجود روز جهانی بهداشت دست در تقویم WHO، نشان دهنده اهمیت موضوع در پیشگیری انواع بیماری در سطح جامعه و بیمارستانی است. به همین مناسبت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم  نیشابور همانند سالهای گذشته، برنامه های ویژه ای جهت آموزش جامعه  اجرا کرد.

به همین مناسبت،  آموزش شستن دست با برنامه ریزی واحد کنترل عفونت در دبستان کریمه انجام گردید که با استقبال مسئولین مدرسه همراه بود.

برگزاری مراسم روز جهانی ماما در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

مراسم گرامیداشت  مقام ماما در مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم  برگزار گردید.

به گزارش وبدا ، گرامیداشت روز جهانی ماما با حضور ماما های مرکز، مسئولین و پزشکان متخصص زنان و زایمان درسالن همایش های  مرکز حکیم انجام گرفت.

شروع مراسم با برنامه صبحانه کاری به مناسبت روز کارگر و روز ماما  با حضور پرسنل مرکز انجام و سپس ادامه مراسم در سالن همایش های حکیم  با حضور رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم، مسئولین مرکز و  کارشناسان معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابوربا دادن گل و لوح سپاس ازماماهای نمونه  تقدیر به عمل آمد.

دکتر علی اصغر نوری، رئیس مرکز حکیم ضمن قدردانی از زحمات کارکنان مامای مرکزحکیم  گفت: بلوک زایمان مرکز حکیم همیشه آماده ارائه خدمات با کیفیت مامایی و زنان به مادران باردار می باشد که نتیجه آن کسب رتیه برتر کشوری در زمانه ترویج زایمان طبیعی در سال گذشته بود که این موفقیت را به همه تبریک می گویم و در سال جدید نیز شاهد استمرار این موفقیت ها باشیم.

ارائه خدمات درمانی و پاراکلینیکی به بیش از پانزده هزار نفر در ایام نوروز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

دکتر علی اصغر نوری به خبرنگار وبدا گفت: با شروع طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند تا 17 فروردین، بیش از 15 هزار نفر، خدمات بالینی و پاراکلینیکی در مرکز حکیم دریافت کردند.

ایشان در ادامه افزود: در بخش اورژانس، 4400 بیمار پذیرش و ویزیت انجام گردید که 1000 بیمار در این بخش بستری و مراقبت های لازم را دریافت کردند و همچنین 1800 بیمار در بخش های بالینی،  بستری و تحت نظر پزشکان متخصص و با انجام ویزیت های روزانه، تحت درمان قرار گرفتند.

دکتر علی اصغر نوری در خصوص خدمت رسانی واحدهای پاراکلینیکی به مراجعین در ایام نوروز، اظهار داشت: کلینیک تخصصی خیام به صورت فعال با پذیرش 5800 بیمار جهت ویزیت پزشکان عمومی و پذیرش 1850 بیمار جهت ویزیت پزشکان متخصص، به مراجعه کنندگان این مرکز خدمت رسانی انجام داد و تعداد 2600 خدمت آزمایشگاهی و 1500 خدمت رادیولوژی نیز در این ایام ارائه گردید.

وی افزود: با حضور متخصص زنان مقیم در بلوک زایمان، تعداد 2300 نفر ویزیت مامایی و 460 مورد زایمان، تحت نظر متخصص زنان انجام گرفت.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در پایان ضمن تشکر از زحمات کارکنان مرکز حکیم در ارائه خدمات مطلوب به مراجعه کنندگان گفت: هدف و رسالت مرکز حکیم،  رضایت مراجعه کنندگان از چگونگی ارائه خدمات می باشد که به این منظور با فعال بودن میز خدمت، ویزیت روزانه پزشکان و تلاش دیگر کارکنان سعی در افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان گردید.

مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم رتبه برتر کشوری در ترویج زایمان طبیعی و سلامت مادران

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم از کسب رتبه برتر کشوری در ترویج زایمان طبیعی و سلامت مادران خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: عنوان برتر کشوری ترویج زایمان طبیعی سال 1397 از جانب دکتر قاسم جان بابایی،  معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مرکز حکیم ابلاغ شد.

وی افزود: کاهش میزان سزارین ، افزایش پوشش کلاس های آمادگی برای زایمان طبیعی به طور رایگان به میزان 5254 ساعت نفر، سازماندهی واحد تریاژ اورژانس مامایی به صورت شبانه روزی و ارائه خدمات زایمانی با تاکید بر رویکرد کار تیمی شامل پزشک متخصص زنان و زایمان و ماما از جمله اقداماتی است که منجر به ارتقای شاخص های سلامت مادران و نوزادان در این مرکز گردیده است.

دکتر علی اصغر نوری با بیان اینکه توسعه بلوک زایمان و ایجاد LDR موجب افزایش رضایتمندی گردیده است تصریح کرد: حمایت روحی و روانی مادر جهت انتخاب نوع زایمان و انجام زایمان ایمن با سیاست بهره مند شدن از خدمات مامایی همراه و خصوصی، استفاده از تکنیک های مختلف کاهش درد زایمان طبیعی، کاهش پرداختی از جیب مردم و ارتقای سطح آگاهی مادران باردار با شرکت در کلاس های آمادگی برای زایمان طبیعی انجام گردید.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در پایان ضمن تشکر از زحمات کارکنان مرکز حکیم در ارائه خدمات با کیفیت به مراجعه کنندگان گفت:  هدف مرکز حکیم استمرار ارائه خدمات مطلوب با تلاش کارکنان به مراجعه کنندگان در سال جدید می باشد.

افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان از اورژانس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم از رضایت مندی مراجعه کنندگان بخش اورژانس به میزان 76 درصد خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری به خبرنگار وبدا گفت: با هدف تعیین میزان رضایت بیماران در بخش اورژانس مرکز حکیم و آگاهی از وضعیت موجود در راستای افزایش سطح رضایت مندی بیماران اقدام به جمع آوری اطلاعات با روش تکمیل پرسشنامه شد که نتیجه یافته ها،  رضایت مندی 76 درصدی مراجعه کنندگان است.

وی افزود: تحلیل نتایج داده ها در کمیته پایش و سنجش کیفیت و انجام مداخلات لازم نظیر توجه ویژه به تنظیف محیط اورژانس، تکریم ارباب رجوع ، تریاژ صحیح، نظارت بر انجام ویزیت و تعیین و تکلیف بیماران و همچنین خروج فیزیکی بیمار از بخش اورژانس زیر 12 ساعت،  باعث افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان در سال جاری شد.

در ادامه افزود: با توجه به اینکه بیشترین و جدی ترین مراجعه بیماران به بخش اورژانس یک بیمارستان است و چگونگی ارائه خدمت در این بخش ، می تواند نشان دهنده وضعیت عمومی خدمات در کل بیمارستان باشد ، این مرکز با فعال کردن کمیته ارتقاء اورژانس و تحلیل شاخص های این بخش، تلاش در افزایش رضایت مندی بیماران از خدمات ارائه شده کرده است که شاخص ترخیص با میل شخصی به میزان 3/5 درصد و همچنین به بهبود شاخص های تعیین و تکلیف زیر6ساعت و خروج فیزیکی بیمار زیر12ساعت به میزان بالای 90درصد رسید.

در پایان دکتر علی اصغر نوری با تاکید بر استمرار ارائه خدمات مطلوب در این مرکز افزود: بهینه سازی و افزایش مساحت اورژانس مرکز حکیم وهمچنین با برنامه ریزی های مدون و پایش مداوم برنامه ها، گام های موثری در جهت بهبود ارائه خدمت در این بخش خواهد شد.