امروز دوشنبه 30 مهر ماه 1397 ساعت 17:55 ب ظ

فعالیت کارگروه های تخصصی فوریت های مامایی در مرکز حکیم

امتیاز کاربر:  / 0

رئیس مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم از ادامه فعالیت کارگروه های تخصصی فوریت های مامایی با هدف بهبود مراقبت ها و ارتقاء سلامت مادران خبر داد.
دکتر علی اصغر نوری گفت : کاهش مرگ و میر مادران یکی از مهمترین شاخص های سازمان جهانی بهداشت می باشد که این سازمان جهت ارتقاء سلامت مادران روند سیستماتیک و نظام مندی را در سه مرحله ارزیابی مبانی و ساختارها ، آنالیز وضعیت و مداخلات با هدف بهبود ارائه خدمت برای کاهش موارد مادران نزدیک به مرگ (NEAR MISS)پیشنهاد می کند.
وی اظهار داشت : سالانه بیش از هشت هزار زایمان در مرکز حکیم انجام می گردد که نیاز به شناسایی به موقع مادرانی که مبتلا به عوارض شدید بارداری شده اند و یا به دلیلی مداخلات حیاتی ویژه ای انجام شده است می باشد که به همین منظور کارگروه های تخصصی فوریت های مامایی در این مرکز پس از بررسی اطلاعات بیمار شامل زمان وقوع ، عوارض بارداری ،نتیجه عوارض و مداخلات حیاتی این موارد را به بحث و تبادل نظر گذاشته و با هدف بهبود مراقبت ها مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.
او ادامه داد : مرکز حکیم همچنین با وجود تیم فوریت های مامایی شامل مترون و سوپروایزر ، دونفر متخصص زنان ، متخصص بی هوشی ، کارشناس مادران پرخطر و سایر گروه های تخصصی در صورت وقوع موربیدیتی شدید و حضور بیمار در بیمارستان ، توسط سوپروایزر فعال و بلافاصله اقدامات حیاتی انجام می گردد.مرکز حکیم دارای تجربه های موفق مدیریت عوارض طی زایمان توسط کارگروه تخصصی فوریت های مامایی می باشد که منجر به بهبودی مادرباردار و خورسندی خانواده بیمار شده است.
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم در پایان با تاکید برتداوم اجرای این رویکرد اظهار امیدواری کرد بهبود کیفیت مراقبت از مادران باردار و زایمان کرده باعث ارتقاء سلامت مادران گردد.

زندگی دوباره خانم 24 ساله نیشابوری با تلاش پرسنل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

امتیاز کاربر:  / 0

بیمار 24 ساله باتلاش پزشکان و پرسنل بخش اورژانس مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم به زندگی دوباره برگشت.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در مصاحبه با خبرنگار وبدا گفت: خانم 24 ساله ایی که دچار ایست قلبی و تنفسی شده بود پس از انجام CPR پیشرفته و عمل احیاء موفقیت آمیز و با داشتن ضربان قلب و تنفس به بخش ICU منتقل گردید.

دکتر علی اصغر نوری افزود: پس ازگذشت یک هفته، بیمار با علائم حیاتی مطلوب به بخش داخلی جهت ادامه درمان منتقل و با حال عمومی خوب ترخیص گردید که موجبات رضایت و خرسندی خانواده بیمار را فراهم نمود.

در پایان رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم ضمن تشکر از پرسنل و پزشکان در خدمت رسانی و نجات جان بیماران گفت: امیدوار هستیم با ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به مراجعه کنندگان باعث افزایش رضایت مندی همشهریان در این مرکز گردیم.

تقدیر بیماران تالاسمی از پزشک فوق تخصص خون و انکولوژی مرکز درمانی حکیم

امتیاز کاربر:  / 0

روابط عمومی مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم از تقدیر و تشکر بیماران تالاسمی از پزشک فوق تخصص خون و انکولوژی این مرکز خبر داد.

به گزارش وبدا، بیماران و والدین کودکان تالاسمی مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم در حرکتی خود جوش ،ضمن حضور در این مرکز از زحمات و تلاش های دکتر نوید زوار ، پزشک  فوق تخصص خون و انکولوژی با  ارائه لوح و گل ، تقدیر و قدردانی کردند.

بر مبنای این گزارش، در این مراسم بیماران و والدین کودکان تالاسمی از امکانات و خدمات پزشکی و پرستاری که در این مرکز دریافت می کنند اظهار رضایت کردند.

دکتر نوید زوار ، پزشک فوق تخصص خون و انکولوژی حکیم ، ضمن تشکر از حضور والدین و بیماران تالاسمی در این مراسم با استقبال از پیشنهادات ارائه شده از سوی بیماران تالاسمی، به در نظر گرفتن مکان مناسب در طرح توسعه مرکز حکیم اشاره و اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک این مکان در اختیار بیماران تالاسمی قرار گیرد.

لازم به ذکر است در مرکز آموزشی ، پژوهشی و درمانی حکیم به عنوان تنها مرکز تخصصی خون در شهرستان نیشابور  به 23 بیمار تالاسمی خدمات پزشکی و درمانی ارائه می گردد.

حیات دوباره خانم 24 ساله نیشابوری با تلاش پرسنل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

امتیاز کاربر:  / 0

شایان ذکر است CPR شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم قلب و مغز در فرد فاقد علائم حیاتی موثرانجام می‌گردد و تلاش می‌شود تا گردش خون و تنفس به‌ طور مصنوعی تا زمان برگشت جریان خون خودبخودی بیمار برقرار گردد و این اقدامات بر اساس پروتکل‌ صورت می‌گیرد که لازمه اجرای آن کسب دانش و مهارت تیم احیاگر می‌باشد.

برگزاری گرامیداشت روزجهانی ماما درمرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم

امتیاز کاربر:  / 0

رئیس مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم از برگزاری مراسم گرامیداشت  مقام ماما در مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری  گفت: به مناسبت روز جهانی ماما با حضور ماما های مرکز ،مسئولین و پزشکان زنان درسالن همایش  مرکز حکیم برگزار گردید.

رئیس مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم ادامه داد: برنامه صبحانه کاری به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز ماما  با حضور پرسنل مرکز  انجام و سپس ادامه مراسم در سالن همایش حکیم  با حضورنمایندگان معاونت درمان و  و رئیس اداره پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابوربا دادن گل و تقدیر ازماماهای نمونه  ادامه یافت.

درپایان دکتر علی اصغر نوری  ضمن تشکر از زحمات ماماهای مرکزحکیم  گفت: بلوک زایمان مرکز حکیم همیشه آماده ارائه خدمات با کیفیت مامایی و زنان به مادران باردار می باشد که این نتیجه  تلاش های دلسوزانه پرسنل مامایی و متخصصین زنان این مرکز می باشد.