امروز سه شنبه 30 بهمن ماه 1397 ساعت 22:37 ب ظ

خدمت به مردم بالاترین عبادت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: خدمت به مردم از والاترین ارزش ها بشمار می رود و خدمات شایسته ایی که پرستاران ارائه می دهند مصداق "عمل صالح" است.

دکتر محسن عظیمی نژاد  در مراسم گرامیداشت  روز پرستار در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در جمع پرستاران این مرکز با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و تشکر از اهتمام پرستاران دانشگاه در راستای ارائه خدمات عنوان کرد: در ۹ماهه گذشته در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم، ۳۸هزار بستری، چهار هزار و 500 عمل جرّاحی انجام شده است که شایسته تقدیر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: ارتباط موثّر با مردم و خدمت رسانی به آنها ارزش والایی دارد و هر خدمت صادقانه و مجدانه ایی که به مردم ارائه می شود بازخورد آن به فرد باز می گردد و موجب رضایت درونی فرد می شود.

دکتر عظیمی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: امید داریم با توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی بتوانیم خدمات ارزنده تری را به مردم شریف شهرستان ارائه دهیم.

مراسم گرامیداشت و تجلیل از پرستاران مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن و حکیم در دو روز متوالی بیست و یکم و بیست و دوم  دی ماه صورت گرفت و در این مراسم مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن میزبان امام جمعه معزّز، شهردار، اعضای شورای شهر، فرماندهی نیروی انتظامی و رئیس عقیدتی سیاسی شهرستان و دیگر مسئولین بود.

بهره برداری و توسعه 420متر فضای آموزشی و پژوهشی مرکز حکیم

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم ازبهره برداری زیرساخت های فیزیکی آموزشی و پژوهشی این مرکز بر اساس استاندارد های اعتبار بخشی آموزشی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

دکتر علی اصغرنوری به وبدا گفت : با بهره برداری از زیر ساخت های فیزیکی و تجهیزات مدرن آموزشی و پژوهشی این مرکز  می تواند از بودجه های آموزشی برخوردار گردد که منجر به افزایش کمی و کیفی خدمات آموزشی می گردد و جهت رسیدن به این هدف ، آموزشی و پژوهشی شدن در رسالت مرکز قرار گرفت.

وی افزود: برای رسیدن به این موفقیت 420 متر مربع فضاهای آموزشی جدید ایجاد و اتاق های رئیس بخش و اعضای هیئت  علمی تجهیز به کامپیوتر،اینترنت و دیگر تجهیزات پژوهشی گردید .همچنین با ایجاد سالن همایش، پاویون دانشجویان ،کتابخانه مرجع، تجهیز کلاس های آموزشی به دیتا و تخت هوشمند و محیا کردن دیگر امکانات رفاهی و آموزشی جهت فراگیران زمینه و بستر های لازم برای آموزشی شدن مرکز فراهم گردید.

در پایان دکتر علی اصغر نوری،ضمن تشکر از مسئولین دانشکده علوم پزشکی نیشابور جهت فراهم نمودن زیر ساخت های لازم افزود : مرکز حکیم هم اکنون با حضوراعضاء هئیت علمی و با برنامه ریزی های انجام شده در کمیته آموزش سعی در تعریف استراتژی روشن و ایجاد بسترهای مناسب برای نو آوری در حوزه بالینی و ارتقاء سطح فراگیران دارد.

زندگی دوباره خانم 24 ساله نیشابوری با تلاش پرسنل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

بیمار 24 ساله باتلاش پزشکان و پرسنل بخش اورژانس مركز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم به زندگی دوباره برگشت.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در مصاحبه با خبرنگار وبدا گفت: خانم 24 ساله ایی که دچار ایست قلبی و تنفسی شده بود پس از انجام CPR پیشرفته و عمل احیاء موفقیت آمیز و با داشتن ضربان قلب و تنفس به بخش ICU منتقل گردید.

دکتر علی اصغر نوری افزود: پس ازگذشت یک هفته، بیمار با علائم حیاتی مطلوب به بخش داخلی جهت ادامه درمان منتقل و با حال عمومی خوب ترخیص گردید که موجبات رضایت و خرسندی خانواده بیمار را فراهم نمود.

در پایان رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم ضمن تشکر از پرسنل و پزشکان در خدمت رسانی و نجات جان بیماران گفت: امیدوار هستیم با ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به مراجعه کنندگان باعث افزایش رضایت مندی همشهریان در این مرکز گردیم.

فعالیت کارگروه های تخصصی فوریت های مامایی در مرکز حکیم

رئیس مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی حکیم از ادامه فعالیت کارگروه های تخصصی فوریت های مامایی با هدف بهبود مراقبت ها و ارتقاء سلامت مادران خبر داد.
دکتر علی اصغر نوری گفت : کاهش مرگ و میر مادران یکی از مهمترین شاخص های سازمان جهانی بهداشت می باشد که این سازمان جهت ارتقاء سلامت مادران روند سیستماتیک و نظام مندی را در سه مرحله ارزیابی مبانی و ساختارها ، آنالیز وضعیت و مداخلات با هدف بهبود ارائه خدمت برای کاهش موارد مادران نزدیک به مرگ (NEAR MISS)پیشنهاد می کند.
وی اظهار داشت : سالانه بیش از هشت هزار زایمان در مرکز حکیم انجام می گردد که نیاز به شناسایی به موقع مادرانی که مبتلا به عوارض شدید بارداری شده اند و یا به دلیلی مداخلات حیاتی ویژه ای انجام شده است می باشد که به همین منظور کارگروه های تخصصی فوریت های مامایی در این مرکز پس از بررسی اطلاعات بیمار شامل زمان وقوع ، عوارض بارداری ،نتیجه عوارض و مداخلات حیاتی این موارد را به بحث و تبادل نظر گذاشته و با هدف بهبود مراقبت ها مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.
او ادامه داد : مرکز حکیم همچنین با وجود تیم فوریت های مامایی شامل مترون و سوپروایزر ، دونفر متخصص زنان ، متخصص بی هوشی ، کارشناس مادران پرخطر و سایر گروه های تخصصی در صورت وقوع موربیدیتی شدید و حضور بیمار در بیمارستان ، توسط سوپروایزر فعال و بلافاصله اقدامات حیاتی انجام می گردد.مرکز حکیم دارای تجربه های موفق مدیریت عوارض طی زایمان توسط کارگروه تخصصی فوریت های مامایی می باشد که منجر به بهبودی مادرباردار و خورسندی خانواده بیمار شده است.
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم در پایان با تاکید برتداوم اجرای این رویکرد اظهار امیدواری کرد بهبود کیفیت مراقبت از مادران باردار و زایمان کرده باعث ارتقاء سلامت مادران گردد.

حیات دوباره خانم 24 ساله نیشابوری با تلاش پرسنل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

شایان ذکر است CPR شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم قلب و مغز در فرد فاقد علائم حیاتی موثرانجام می‌گردد و تلاش می‌شود تا گردش خون و تنفس به‌ طور مصنوعی تا زمان برگشت جریان خون خودبخودی بیمار برقرار گردد و این اقدامات بر اساس پروتکل‌ صورت می‌گیرد که لازمه اجرای آن کسب دانش و مهارت تیم احیاگر می‌باشد.