امروز دوشنبه 30 مهر ماه 1397 ساعت 18:40 ب ظ

مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم پیشرو در کاهش مخاطرات زیست محیطی

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم بر نقش این مرکز در کاهش مخاطرات زیست محیطی تاکید کرد.

دکتر علی اصغر نوری در مصاحبه با وبدا گفت: بیمارستان سبز و سالم، بیمارستانی است که سلامت جامعه را با کاهش مداوم پیامد های زیست محیطی و برطرف کردن سهم خود در شیوع بیماری ها ارتقاء دهد و لازمه این امر شناخت ارتباط بین سلامتی انسان و محیط زیست است.

وی اظهار داشت: در این راستا این مرکز با اقدامات عملی و علمی به مسئولیت زیست محیطی خود پایبند بوده است و با اتخاذ«سیاست های سبز» در خصوص مصرف انرژی و حفظ و بهره وری صحیح منابع، مدیریت پسماند و حمل ونقل برای محافظت از محیط زیست در بخش بهداشت و درمان اقدام نموده است.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم  ادامه داد: با اقداماتی مانند کد بندی رنگی و تفکیک زباله عفونی و عادی از مبدا و هم چنین جداسازی وسایل نوک تیز آلوده در سفتی باکس(safty box)، عملیات تفکیک پسماند انجام وسپس زباله های عفونی توسط اتوکلاو بی خطر و امحا می گردد و هم چنین در این مرکز با دارا بودن تصفیه خانه فاضلاب، عمل کلر زنی روی پساب انجام و جهت آبیاری فضای سبز استفاده می شود.

در پایان دکتر علی اصغر نوری، ضمن تشکر از کارشناسان واحد بهداشت محیط این مرکز افزود: مشارکت فعال در توسعه و تقویت محیط زیست جامعه با اتخاذ اقدامات پیشگیرانه تعهد خود را به محیط زیست نشان می دهد و جهت رسیدن به این هدف برگزاری کلاس های آموزشی، نظارت بر انجام صحیح این فرایند توسط واحد بهداشت محیط اجرا و انجام می گردد.