امروز جمعه 29 شهریور ماه 1398 ساعت 15:56 ب ظ

کمک های انسان دوستانه 93 میلیون ریالی کارکنان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم

امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی

رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم از کمک های انسان دوستانه 93 میلیون ریالی کارکنان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری به وب دا گفت: در راستای طرح پویش ملی دانشگاهیان جهت کمک به هموطنان سیل زده کشور، تعداد 80 نفر از کارکنان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم با پرداخت یک روز حقوق کاری خود به مبلغ 73میلیون ریال در این اقدام انسان دوستانه شرکت نمودند.

وی افزود: کمک مالی کارکنان این به حساب پویش ملی دانشگاهیان جهت کمک به سیل زدگان واریز شد و همچنین مبلغ 20میلیون ریال توسط کارکنان اداری جهت کمک به خانواده یکی از همکاران این واحد که اهل غرب کشور می باشد و دچار خسارت از سیل شده است پرداخت شد.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در پایان ضمن تشکر از حضور دکتر محمدرضا داوریان، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور و مسئول طرح پویش ملی دانشگاهیان در مرکزحکیم گفت:  خوشحال هستیم که کارکنان مرکز حکیم در امر فعالیت های انسان دوستانه پیشرو هستند و امیدواریم این نوع فعالیت ها استمرار داشته باشد.